Teneinde tot een ontwerp te komen hebben we uw hulp hard nodig. Uw tuin moet immers een plek worden waar u zich thuis voelt.

 

Allereerst zullen we u vragen een wensenlijst te maken. Om deze samen te stellen kunt u zich de volgende zaken afvragen:

 

* Heeft u al een thema of stijl in gedachten?
* Waar moet de tuin vooral voor dienen?
* Heeft u groene vingers of toch liever een zoveel mogelijk onderhoudsvrije tuin?
* Welke geuren en kleuren passen bij u?
* Heeft u een lievelingsplek in de tuin?
* Zijn er planten/struiken/bomen waar u van houdt of juist niet?

Kortom: u zult er even voor moeten gaan zitten.

Het maakt in eerste instantie niet uit of uw wensen daadwerkelijk uitvoerbaar zijn. Het gaat ons erom dat uw gevoel ons duidelijk wordt. Laat al die praktische zaken maar aan ons over.

 

Meneer Vermeer Tuinen heeft twee ontwerpers in huis:
Ruud Vermeer & Marcel Hellenkamp.

 

Twee meneren die allebei een eigen aanpak/werkwijze hebben als het op ontwerpen aankomt. Waar Marcel achter zijn bureau kruipt om op de computer een tuin te ontwerpen duikt Ruud achter zijn tekentafel om met potlood, verf en kwast tot een ontwerp te komen.

 

Marcel ziet uitdaging in strak en modern, Ruud houdt van speels en wild.

 

Hoewel zij in werkwijze verschillen zijn er wat de invulling van het ontwerp betreft ook veel overeenkomsten. Beiden hebben aandacht voor detail en kunnen bogen op een grondige kennis en jarenlange ervaring. Bovendien werkt Meneer Vermeer Tuinen altijd met respect voor de natuur en met oog voor de omgeving.

Eigenlijk is alles mogelijk. Van strak en modern tot wild en woest en alles wat daartussen zit. Wij staan overal voor open.

 

Ieder mens is uniek, ieder ontwerp is dat ook!banner-meneer-vermeer-tuinen